Demachiaza-te!

Demachiază-te!

Chiar dacă este 3 dimineața și tocmai ai sosit de la  petrecere! Știu. Îți este foarte somn și ai impresia ca vei adormi în timp ce-ți arunci privirea spre pernă. Fă un efort, fața ta așteaptă cu înfrigurare, de ore bune, să o eliberezi de sub stratul de fond de ten, farduri și pudră.

Demachiază-te!

Chiar dacă nu te machiezi zilnic! Chiar dacă nu ai ieșit deloc din casă! De-a lungul zilei, tenul se încarcă cu microbi, transpiră, acumulează sebum, particule de praf. Dacă nu îndepărtezi aceste impurități este posibil ca fața să producă coșuri, să se rideze, sa se înroșească.

Când trebuie să mă demachiez?

Dimineața și seara.

De ce și dimineața? (doar nu m-am machiat în somn, poate gândești…)

Pentru că peste noapte fața se regenerează, transpiră, produce sebum. Prin demachiere se îndepărtează  celulele moarte și reziduurile eliminate de piele în timpul nopții.

De unde încep? Cum mă demachiez corect?

În primul rând începe cu buzele, de la exterior spre interior. Apoi treci la demachierea ochilor. Șterge mascara (rimelul) de pe pleoapa superioara și apoi de pe pleoapa inferioară. Pentru o curățire în profunzime a tenului masează ușor demachiantul pe față, fără să uiți gâtul și decolteul! La final, îndepărtează demachiantul cu ajutorul dischetelor demachiante.

Este necesar sa folosesc un demachiant special pentru ochi?

Da, pentru că este conceput special pentru zona sensibilă și mai delicată a ochilor. Dacă ai folosit la machiajul ochilor produse waterproof (rezistente la apă) este cu atât mai indicat un demachiant special pentru zona din jurul ochilor.

Șervețelele demachiante sunt suficiente pentru o demachiere corectă?

Șervețele demachiante sunt foarte utile în călătorii sau în situații neprevăzute. Este important ca să folosești demachiantul potrivit tipului tău de ten.

Cu ce produs să mă demachiez?

Dacă tenul tău este normal sau uscat poți alege un lapte demachiant sau o cremă demachiantă. Pentru tenul gras este mai indicat să alegi o spumă demachiantă care are un efect mai bun de înlăturare a sebumului. Pentru o demachiere superioară poți opta pentru produse dermatocosmetice, care sunt hipoalergenice, noncomedeogenice și nu conțin parfumuri.

În concluzie, investiția în produse care mai de care, mai sofisticate și performante, de îngrijire a feței poate deveni inutilă, dacă nu respectăm ritualul de demachiere. Poți avea o față minunată în fiecare zi,  doar cu un minim de efort prin care îi acorzi îngrijirea necesară! Deci, demachiază-te!

 

Be Healthy

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: